Zakelijk bestellen

Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. Bestel hiermee op factuur bijvoorbeeld verjaardagsboeketten, afscheidsboeketten of bloemen bij ziekte.

Abonnementen

Bloembinderij De Lorelei levert daarnaast wekelijkse of tweemaandelijkse abonnementen bij bedrijven. De bloemenabonnementen worden op een vaste afgesproken dag op leenvaas geleverd. U bent altijd verzekerd van een professionele presentatie van uw bedrijf. Wilt u bestellingen laten bezorgen door heel Nederland? De boeketten kunnen via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL worden geleverd. 

Online bestellen bedrijven

Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL ook bedrijven en bloemisten. Verder is het mogelijk dat wij uw interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Wij leveren in Dinxperlo, Breedenbroek, Steenderen, Barneveld, Varsseveld, Enschede, Ulft, Doetinchem, Lochem, De Heurne en omgeving. Op maat kunnen we kijken wat passend is. We verwelkomen u graag in onze winkel of maak een afspraak met Desire Beijer.

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL

Systeem zakelijk bestellen

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken. Bovendien hebben alle aangesloten bloemisten de afspraak gemaakt zich te certificeren voor de Barometer Duurzame Bloemist. Als Bloembinderij De Lorelei hebben wij het gouden keurmerk behaald. Het hoogsthaalbare in de bloemisterij.

Neem contact op